Warmtepomp of zonneboiler, hernieuwbare energie is de toekomst!

Had u al aan een warmtepomp gedacht?

Investeer in hernieuwbare energie en bespaar nu en later!

Bij nieuwbouwwoningen en ingrijpende verbouwingen zijn sinds 1 januari 2014 nieuwe wettelijke regels van kracht over het verplicht voorzien in hernieuwbare energie, maar energiebesparende toestellen blijven ook gewoon financieel een interessante keuze.

Bij Dillen bvba adviseren we u in detail welke toestellen geschikt zijn voor uw woning om een aantrekkelijk rendement en een optimale terugverdientijd te realiseren. We volgen de wetgeving, maar ook de ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt op de voet om u correct en duidelijk te adviseren bij uw keuze.

Zeker voor badkamers is het plaatsen van een zonneboiler sterk aan te raden. De zonnecollectoren op het dak vangen de gratis warmte van de zon op en gebruiken deze om het sanitair warm water mee op te warmen. U moet dus aanzienlijk minder bijwarmen met de klassieke energie en dat kan een besparing van maar liefst 50% van het normaal verbruikte aardgas opleveren!

Of misschien is een warmtepomp voor uw sanitair warm water en de centrale verwarming en radiatoren wel iets voor u? Grond/water of lucht/water warmtepompen werken volgens hetzelfde principe waarbij gratis warmte respectievelijk uit de aarde of uit de omgevingslucht wordt onttrokken en vervolgens gebruikt om het water in uw verwarmingsleidingen mee op te warmen.

Dillen bvba plaatst warmtepompen en zonneboilers in heel Vlaanderen. We bekijken steeds welke systemen en toestellen in aanmerking komen volgens uw woning en budget en adviseren u bij de meest gunstige aankoop om een optimaal rendement te verzekeren.

Contacteer ons en we komen gratis ter plaatse
om de mogelijkheden met u te bespreken
en een vrijblijvende offerte op te stellen >>

PS: Vergeet u niet te informeren naar mogelijke premies en subsidies van zowel de overheid als uw netbeheerder wanneer u kiest voor hernieuwbare energie! Dillen bvba is trouwens ook een erkend aannemer en dus is voor oudere woningen mogelijks ook het verlaagde btw-tarief van 6% mogelijk!