Koeling: meer oplossingen dan u denkt!

Rondvliegende papieren of toch liever een gecontroleerde koeling?

Wie houdt er niet van een warme, zwoele zomer met aangenaam terrasjesweer? Maar in huis of op kantoor mag het misschien iets frisser zijn om geconcentreerd te werken en goed te slapen.

U kan natuurlijk opteren voor ventilatoren en het bijzondere effect van rondvliegende papieren, maar een aangepaste koeling via een gecontroleerde en geautomatiseerde installatie is vast iets praktischer. Een handmatige temperatuurregeling en onnodig dikwijls bijregelen wordt overbodig en daardoor bespaart u zichzelf praktische ongemakken, tijd, energie en kosten.

Wil u koeling laten plaatsen waarop u altijd kan rekenen voor de gewenste kamertemperatuur en zeker zijn van een bedrijfszekere en onderhoudsvriendelijke installatie, dan doet u best beroep op een vakman als Dillen bvba uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

We zorgen niet alleen voor een correcte en esthetisch verantwoorde plaatsing, we bekijken ook of er een geïntegreerde oplossing mogelijk is waarbij we de voordelen en functionaliteiten van verschillende systemen in huis meteen combineren in één werkend geheel.

Koeling met een klassieke airconditioning is namelijk een optie, maar waarom niet meteen kiezen voor een energiebesparende koeling met een lucht/lucht of water/water warmtepomp met vloerkoeling of koeling via de ventilatie? Het loont vast de moeite om deze denkoefening te maken want u kan meer besparen dan u denkt! Nu én later.

Wanneer we ter plaatse komen in Oost-Vlaanderen (of elders in Vlaanderen) overlopen we samen met u wel systeem het best geschikt is voor uw woning of bedrijf om een efficiënte, voordelige en geïntegreerde koeloplossing te bieden. U hoeft ons enkel uit te nodigen voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte en we bezorgen u een eerlijk antwoord op uw vragen en deskundig advies!

Bij Dillen bvba kunnen we inmiddels ook heel wat referenties in Oost-Vlaanderen voorleggen. Vraag ernaar en laat u overtuigen door ons vakmanschap!