Natuurlijk heeft u aan isolatie gedacht, maar u gaat toch ook ventilatie installeren?

Waarom is ventilatie installeren zo belangrijk?

Natuurlijk bent u al overtuigd van de vele voordelen van uw woning grondig te isoleren. Niet alleen bespaart u energie bij het verwarmen, wat u duidelijk merkt op de energiefactuur, ook het geluidsisolerende effect, de wettelijke verplichtingen en de aantrekkelijke premies maken grondig isoleren zeker de moeite waard.

Maar….

Vaak wordt vergeten dat bij isolatie ook aan een afdoende ventilatie moet worden gedacht. Wat zijn alle voordelen nog waard als u eigenlijk door overisolatie een ongezonde leefomgeving vol vervuilde lucht, schimmels en vocht creëert?

Gelukkig kan u op Dillen bvba rekenen om een ventilatiesysteem te installeren dat schimmels en vocht geen kans meer geeft. We installeren ventilatie in functie van de structuur en mogelijkheden van uw woning en rekening houdend met uw budget!

De verschillende ventilatiesystemen kort geschetst

Er zijn verschillende systemen waaruit u kan kiezen om ventilatie te installeren, met elk specifieke voordelen, en een verschillend kostenplaatje.

Overtuigd van de voordelen? Laat Dillen bvba de ventilatie installeren!

Elk systeem heeft zo haar voordelen, maar om echt een optimale ventilatie te installeren en een gezond en aangenaam leefklimaat in huis te garanderen, is het bijzonder belangrijk dat u een systeem kiest dat ook past bij uw woning. Alleen zo bent u zeker van een goed functionerend systeem, maar ook van een kostenefficiënte installatie. En daar assisteren we u bij Dillen bvba graag bij!

Overweegt u ventilatie te installeren, laat het ons weten en we komen in heel Vlaanderen gratis ter plaatse om de mogelijkheden en aandachtspunten met u te overlopen. Daarna ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte voor de installatie van het ventilatiesysteem van uw keuze.

Investeer in de gezondheid van uw gezinsleden en contacteer ons om ventilatie te installeren op maat van uw woning en budget!