Een nieuwe badkamer plaatsen of een badkamer renoveren… Hoe begint u eraan?

Een badkamer renoveren, begint bij de selectie van de juiste vakman!

Een badkamer renoveren, of een spiksplinternieuwe badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, is meer dan nieuwe toestellen plaatsen alleen. Een ervaren vakman als Dillen bvba uit Stekene gaat nog net een stapje verder!

We bekijken uw badkamer als een totaalproject, waarbij we een grondige analyse maken van uw noden en wensen, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer hier volledig aan beantwoordt. Samen met u bekijken we wat mogelijk en wenselijk is. We houden rekening met de beschikbare ruimte, de aanwezige voorzieningen en het gewenste resultaat en stellen u vervolgens een basis ontwerp voor van hoe uw badkamer er kan uitzien.

Verder onderzoeken we ook of het aanwezige leidingwerk, de warmwatervoorziening en de ventilatie structureel voldoen en behouden kunnen blijven of deze vervangen dienen te worden. Een badkamer renoveren is immers meer dan enkel verfraaiingswerken uitvoeren. U wil toch zeker zijn dat u nog jaren van uw badkamer kan genieten zonder zorgen en vroegtijdige herstelkosten?

We werken snel, ordelijk en resultaatsgericht zodat u zich tijdens de werken zeker geen zorgen hoeft te maken. Zelfs het bouwafval nemen we mee!

Om een badkamer te renoveren mag u bij Dillen bvba uit Stekene (Oost-Vlaanderen) zeker zijn van een duurzaam resultaat dat jaren meegaat. Bij de start van de werken informeren we u trouwens ook meteen over energiebesparende maatregelen en over subsidies en verbouwingspremies waarvoor u eventueel in aanmerking komt. Zo bespaart u nu én in de toekomst!

En we werken ook volgens uw budget. We houden de maximale projectkost nauwlettend in het oog en denken met u mee om zo veel mogelijk badkamer te realiseren zonder het voorziene kostenplaatje te overschrijden.

Aarzel dus niet en contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte als u de badkamer wil renoveren en ontdek hoe onze service écht een meerwaarde oplevert voor uw gemoedsrust.

Wat kan Dillen bvba nog voor uw sanitair betekenen?

  • plaatsen en herstellen sanitaire toestellen, warwatertoestellen en zonneboilers
  • dringende interventies (bv. geen warm water meer)
  • verplicht onderhoud (zonne)boilers en ketels