Wij zorgen voor een warme thuis!

In Stekene zorgt Dillen bvba voor de centrale verwarming!

Heeft u een bestaande woning gekocht, maar heeft die nog geen centrale verwarming? Geen probleem voor een ervaren vakman als Dillen bvba uit Stekene!

In heel Vlaanderen komen we ter plaatse om centrale verwarming en radiatoren te plaatsen en dat gaat van het leidingwerk tot en met de verwarmingsketel.

Voor centrale verwarming geloven we sterk in de kwaliteit van Viessman®, Vaillant® en Junkers® verwarmingsketels. We scholen ons permanent bij en kennen hun producten tot in de puntjes om vlotte plaatsing en snelle interventies te garanderen. Maar uiteraard kan u ook bij ons terecht voor herstelling of onderhoud van ketels van andere merken.

Onderschat het belang van een tijdig onderhoud voor uw verwarmingsketel niet!

In België is een jaarlijks onderhoud verplicht voor stookolieketels en een tweejaarlijks onderhoud voor gasketels. Die verplichting is er uiteraard om uw eigen veiligheid te verzekeren en is ook een belangrijke vereiste om aan de voorwaarden van uw brandverzekering te voldoen, maar wist u dat een tijdig onderhoud ook een financieel voordeel inhoudt?

Met een tijdige onderhoudsbeurt en reiniging van de ketel zorgen we immers voor een optimale verbranding en dat zorgt dan weer voor minder rendementsverlies en dus voor besparing!

Bij Dillen bvba beschikken we over alle erkenningen en certificaten om als erkend aannemer uw verwarmingsketels te mogen onderhouden en reinigen. Na elke interventie ontvangt u dus een conform reinigings- of verbrandingsattest.

En ook voor dringende depannages kan u op ons rekenen!

Valt de verwarming uit of heeft u geen warm water meer?

Erg vervelend, maar vast snel opgelost met een dringende interventie van Dillen bvba uit Stekene. In heel Vlaanderen komen we bliksemsnel ter plaatse om de verwarming te herstellen en u snel weer een warme thuis te verzekeren!

Voor installatie van (centrale) verwarming en radiatoren neemt u best contact op via het contactformulier. Zo hebben we uw contact- en adresgegevens bij de hand om een afspraak te maken voor een gratis plaatsbezoek. Dan bekijken we welke oplossingen mogelijk en wenselijk zijn in uw woning of bedrijf en stellen we een transparante en vrijblijvende offerte op voor de uit te voeren werken.

Heeft u dringend assistentie nodig, dan kan u ons best telefonisch bereiken op 0472 86 24 65!

Ook voor centrale verwarming hebben we energiebesparende oplossingen!

Waarom niet meteen opteren voor energiebesparende oplossingen als u de verwarming renoveert of nieuwe centrale verwarming plaatst?

Een warmtepomp aansluiten op de cv-installatie kan bijvoorbeeld een verstandige keuze zijn. De warmtepomp onttrekt immers gratis omgevingswarmte uit de buitenlucht of de omliggende aarde om deze te gebruiken voor de opwarming van uw sanitair warm water of het water in de verwarmingsleidingen. Door deze gratis omgevingswarmte aan te wenden kan u van een aanzienlijke besparing op de energiefactuur genieten.

Lees meer over de oplossingen
met hernieuwbare energie >>